Hamburgare i stor expansion

Hamburgarprinsen är idag en hamburgare restaurangkedja i snabb expansion

Hamburgarprinsen är idag en hamburgare restaurangkedja i snabb expansion . Genom att bli franchisetagare hos Hamburgarprinsen får Du tillgång till ett färdigt affärskoncept och ett starkt varumärke, som är genomarbetat och igenkänt. Detta ger dig ett bättre utgångsläge och möjlighet till högre försäljning än att starta en restaurang helt på egen hand.

franchise

95% Kötthalt

En säkerhet för kvalité

Franchise Samarbetet går ut på att Du som franchisetagare sköter den egna verksamheten som enskild egenföretagare och arbetar med försäljning samt kundservice på lokal nivå. Vi avlastar dig därmed från bland annat leverantörsfrågor och konceptutveckling. Vårt arbete ger Dig bland annat tillgång till bättre villkor från leverantörer, en säkerhet för kvalité och tidsbesparing. Kort sagt utnyttjar Du som blir franchisetagare hos oss de stordriftsfördelar vi skapar, och minskar därmed ditt risktagande och dina utgifter.

Är du Intresserad?

Vi bistår med utbildning, kunskap och stöd som hjälper dig att bättre driva din restaurangverksamhet. Är du intresserad, är du mer än välkommen att kontakta oss för mer information!

Skriv till oss här